Para ALKEV

en

ALKEV

Sobre Nosotros

ALKEV okullarının ilk kurulduğu zamanlara geri dönüp baktığımızda, küçük bir çekirdek aile gibiydik. Bizler 8.sınıftan mezun olana kadar ve özellikle sonrasında her geçen gün daha da büyüyerek kocaman bir aile olduk. 2008-2009 yılında mezun olduktan sonra 3.mezunlar olarak eski ve yeni mezunları bir araya getirecek ve bir arada tutacak bir platform, dernek fikri oluştu. 2013 yılında ise ALKEV Okulları Fen ve Anadolu Lisesi  bölümleri açıldı. Biz ve bizim gibi eski mezunların yeni mezunlar ile bir araya gelip onların akademik hayatı ile ilgili sorularını elimizden geldiğince cevaplayarak destek olmak ve gelecekte bu ilişkilerimizi devam ettirebilmek amacıyla bu derneği kurduk. Derneğimizin kapıları sadece mezunlara değil; bütün öğretmen, veliler ve 18 yaş üzeri tüm öğrencilere, yani ALKEV’e  gönül veren herkese açık olacaktır.

Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Levent Memo Sezen ve Kurucu Başkan Yardımcısı Ege Sucu’nun emekleri ile ALKEVliler Derneği 6.10.2017 tarihinde resmi olarak kurulmuştur. En kısa zamanda okulumuz için neler yapacaklarımızı bu site ve sosyal medya üzerinden sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

Estadísticas

0 +
Miembros

Eventos

Será anunciado

Equipo

Nuestra asociación se compone de dos placas, incluyendo el Consejo de Administración y Auditoría.

Junta Directiva

Levent Sezen

Presidente

Ege Sucu

Vicepresidente

Kaan Söylet

Selin Yiğitkuş

Secretario

Dilara Yaman

Contador

Berna Üçyıldız

İdil Sezen

Junta Supervisora

Beyza Baykan

Ayşe Nehir Acıpayamoğlu

Melisa Baykut

Contacto

Puede rellenar el siguiente formulario de contacto para contactarnos.

🇩🇪 +49 174 2405375 – Levent

🇹🇷 +90 505 348 98 98 – Ege